Velkommen hos Fladså Grafisk

Fladså Grafisk er en moderne grafisk virksomhed med professionelle og topmotiverede medarbejdere, den nyeste teknologi og kapacitet til såvel små som store opgaver.

Vores grafiske erfaring og brede, faglige viden gør os I stand til at give en professionel rådgivning omkring udarbejdelse af tryksager. En rådgivning, der sagtens kan betyde store besparelser for dig...

Vores kendskab til branchens mange muligheder gør, at vi kan lede dig uden om en lang række problemer og tilbyde dig mange nye muligheder.

Hos os får du et kvalificeret med- og modspil.

Vores erfaring er din garanti...

Fladså Grafisk ejes og drives i dag af brødrene Allan Andersen - uddannet grafiker med efterfølgende videregående uddannelse som grafonom på Den Grafiske Højskole - og Henrik Andersen - uddannet grafiker og som har arbejdet med grafisk rådgivning og kalkulation - begge har mere 20 års erfaring indenfor den grafiske branche.

Firmaet blev startet tilbage i 1981 af Otto Andersen - under navnet Fladså Tryk - hvor navnet afspejlede datidens traditionelle trykkeri. I midten af 90’erne blev navnet ændret til Fladså Grafisk, for bedre at synliggøre at man i firmaet rummede hele den grafisk palette: Design - Print - Tryk.

Fladså Grafisk ApS | CVR: 28 10 48 98 | Vordingborgvej 43, 4700 Næstved  | Tlf.: 55 96 04 00 | mail@fladsaagrafisk.dk